СКИ

 

На ски в Ла План (La Plagne)-ски зона Paradiski, Франция 2019/2020

 
Програма
Хотели
Собствен транспорт Пътуване със Собствен транспорт
8 дни / 7 нощувки
 
Цена от:
7 нощувки с включен ски пас
 
Очаквайте скоро нашите нови предложения за зимен сезон 2019-2020

Оферта с пакетни цени включващи 7 нощувки в избрания хотел и 6 дневен ски пас

Курортът Ла Плань (La Plagne) е част от ски зона Парадиски (Paradiski), истински рай за скиорите с обща дължина на свързаните писти 425 км. Това е втората по големина в света ски зона със свързани писти.
Ла Плань (La Plagne) се състои от 6 части (Ем ла Плань/ Aime la Plagne, Бел Плань/ Belle Plagne, Плань Вилаж Солей / Plagne Villages/Soleil, Плань Белкот/ Plagne Bellecôte, Плань Сантр/ Plagne Centre и Плань 1800/ Plagne 1800) и 4 прилежащи курортни селища (Ле Кош/ Les Coches , Шампани ан Ваноаз/ Champagny en Vanoise,Плань Монталбер/ Plagne Montalbert и Моншавен/ Montchavin) които са свързани от обща ски зона. Всичките части са свързани с безплатен транспорт от 8 сутринта до полунощ.Основната характеристика е разнообразието - както на различните селища, така и на пистите. В Ла Плань (La Plagne) има и 3 boardercross et 2 boardergliss. Една част от пистите е наречена Серените (Sérénité). Там те са по-широки и по-спокойни и са подходящи за начинаещите. За феновете ена фрийстайла е изграден сноупарк „7cube”с дължина 900 метра. А за тези, които искат да се упражнят в слалома е зоната Жан-Люк Кретие (Stade de Slalom Jean-Luc Crétier).
Спектърът от забавления е широк: моторни шейни, бобслей ( единствен във Франция и с олимпийски размери), парапланер, ледена пързалка, разходки с ракети или просто снежни разходки, запознаване с приложни занаяти, екскурзии в района.
Свободното време вечер може да се прекара в игра на боулинг, да се възползвате от happy hour, да вечеряте на музика или да посетите нощни барове.

Информация за курорта в цифри:
Надморска височина В метри
На най-високата точка 3250
На най-ниската точка 2000
На местоположението на курорта 2000
Денивелация 1250

Писти - общ брой 128
Зелени 10
Сини 67
Червени 34
Черни 17
  • Общ брой лифтове : 80

ОФЕРТИТЕ ЗА ХОТЕЛИТЕ - бутон ХОТЕЛИ

OB = без изхранване