Почивки в Италия - Rozzi Travel - Rozzi Travel

 
Почивки в Италия – Роззи Травел. Италия е страна, в която можеш постоянно да се връщаш и всеки път да откриваш нещо ново, да вкусиш нещо ново и да се насладиш на нови прекрасни гледки или….на вече любимите. Нашите предложения за почивка са за Южна Италия и островите Сицилия и Сардиния:

ВАЖНО: Почивка в Римини - свободни места има само за хотел Vittoria 4*. Цените са промоционални и са валидни за резервации направени до 15.07.2021

Кампания – градината на Италия и известна с най-добрата моцарела, пясъчните си плажове а също и с Амалфийското крайбрежие с неговите бисери Амалфи, Позитано, Равело, романтичния остров Капри и аристократичното Соренто и разбира се вулканът Везувий и музеят под открито небе Помпей, без да забравяме и живописния Неапол и пицата Маргарита.

Пулия – с милионите маслинови дървета и висококачествените си зехтини, чудесните вина и вкусната паста, която можете да видите как се приготвя в кухничките или почти на тротоара в стария квартал на Бари. Дългите пясъчни ивици на плажовете в самия край на италианския „ботуш“, приказният Арбелобело, бароковия Лече, пещерния град Матера, Остуни, Бриндизи, Таранто….

Сицилия с прекрасни плодове и зеленчуци и морска храна, с гостоприемството на юга, с съ средновековните градчета и античните паметници – следи от присъствието на толкова много народи и култури. Перлите Чефалу, Таормина, Сиракуза, Ното, Агридженто и разбира се Палермо и Катания.

Офертите ни за почивка в Италия са за настаняване в хотели 3* и 4* с включени от закуски и вечери до ол инклузив.