За нас

 
За нас

"Роззи Травел" е туроператор, чиято мисия е да помогне на клиентите си да се откъснат от ежедневното напрежение и стрес и да превърне пътуванията и почивките им в незабравими спомени.
Звучи ви много рекламно? Е, ние сме хора, които сме пътували доста по света – и сами, и с туроператори, така че сме имали възможност да оценим предимствата и недостатъците и на двата начина.
Сега искаме да се опитаме да обединим най-доброто и от двете – да ви предоставим сигурността на пътуването с туроператор, да ви спестим безкрайното ровене из сайтовете в търсене на оптималния избор на самолетен билет и хотел, да ви предложим интересни преживявания на мястото, в което отивате, като същевременно ви предоставим и свободата да откривате и изследвате неизвестното самостоятелно, ако желаете.

За кого

Всеки запален пътешественик или пътуващ за първи път може да се възползва от услугите на „Роззи травел“. Независимо дали искате да пътувате с група приятели или сам, ние можем да ви предложим най-подходящата оферта за вашето свободно време.
Специално внимание отделяме на хората, които искат да тръгнат на път сами или да избягат от еднообразните делници на една кратка или по-дълга почивка. Разбираме чудесно техните проблеми и знаем, че когато човек е сам, дори и на най-прекрасното място не може да почувства удоволствие от видяното, ако няма с кого да сподели впечатленията си, а да не говорим за скучните вечери сам. С нас никой не е изолиран и самотен. Със специален знак са отбелязани пакетите, които са най-подходящи за соло пътуващите.

Какво

Само ние имаме изключителни уикенди – културни, спортни, кулинарни и винени, в страната, в София и в Европа. Само за 2-3 дни вие почивате, зареждате се, научавате интересни неща, опитвате гурме кухня, запознавате се с нови вина. С нас можете да отидете на незабравима екскурзия или на почивка на уникално място в страната или чужбина.

Къде
Нашите почивки са в България, Европа и ... по-далече. Можете да изберете най-подходящата за вас – спокойна почивка на морския бряг, в планината, или пък на борда на някой круизен кораб, а може да е нещо, свързано с вашите интереси, хоби или любим спорт...

Как

Постигаме го, като създаваме условия, при които всеки запазва личната си свобода, а същевременно е в приятна атмосфера за пътувания, вечери, партита край басейна и още много разнообразни занимания. Общото с останалите пътуващи е любовта към пътешествието, а може би и общо хоби или предпочитан спорт.

Само за вас

А ако искате нещо по-различно, ние можем да го направи специално за вас. Това са нашите пакети Tailor Made (По Мярка). При тях се съобразяваме с вашите желания за места, които искате да посетите, с удобните за вас дати и продължителност на пътуването. Вие сами избирате какво да включва пакетът, ако пък не сте сигурни какво точно желаете да посетите в търсената дестинация, ние ще ви предложим различни варианти. Няма ограничение и в броя на участниците. Можем да го направим за един или двама двама души, а също и за 200. Tailor Made пакетите са много подходящи за отбелязване на личен празник или фирмено събитие. Ако искате да запазите спомени от тях за цял живот, ние ще го осъществим.

И още нещо за близките ви хора

Знаем колко трудно е понякога да изберем подарък, с който да изразим нашата любов, уважение, благодарност. Искаме да ви помогнем в избора, като ви предложим подаръчни ваучери, подходящи за лични празници, сватби, юбилеи, награди.

„Клуб Роззи Травел“

И понеже искаме вие - нашите клиенти, да се почувствате част от една общност и да получите още привилегии, създадохме „Клуб Роззи Травел“. Всички клиенти са специални за нас, но клубната карта ви дава възможност да печелите при всяка покупка и да се ползвате от допълнителни предимства.

Ние не искаме да сме най-големите, но искаме да сме най-добрите. Нашето желание е да бъдем клуб на хората, които умеят да прекъснат потока на ежедневието, за да могат да продължат след това с нови сили и да постигнат повече.