Почивки и екскурзии в Шри Ланка и Малдивите - Rozzi Travel - Rozzi Travel

 
Почивка на Малдивите с директни полети от София на 4.04.2021 и 30.04.2021. Полетите са без междинно кацане и с кетеринг на борда. Предлагаме за настаняването голям избор от хотели 5*, като цената на престоя включва трансфери от летището в Мале (с моторна лодка, с вътрешен полет + моторна лодка или с хидроплан – в зависимост от местоположението на хотела), 6 нощувки със съответното изхранване, застраховка за пътуване в чужбина. Общата сума за самолетния билет и настаняването в 5* хотел е от 1284 евро със закуски, от 1314 евро при пълен пансион и от 1434 евро на ол инклузив.

На Малдивите хотелите са пръснати по островите и са разположени на брега на приказни лагуни с кристално чиста вода и просторни плажове с фин бял пясък. Идеално място за мързелива плажна почивка или за активна почивка с водни спортове. Като се добавят отличната кухня и традиционното гостоприемство на любезните домакини Малдивите се доказват като истинско късче от рая.
Можете да разнообразите почивката си с посещения на близките острови с риболовни селища за да се запознаете с ежедневието на Малдивците, с техните традиции и начин на живот. Или да отидете на екскурзия до Мале. За любителите на риболова има разнообразни възможности. Можете да разгледате архипелага от Хидроплан или с круиз. Не трябва да се пропускат и наблюдението на морски животни, гмуркане с шнорхел (с маска и плавници).