Стани член

 
Станете член на Клуб Роззи Травел и се възползвайте от привилегиите

Искате да избягате за малко от ежедневието, обичате да прекарвате уикендите извън дома си, да откривате нови неща през почивките си? Клуб Роззи Травел е точно за вас. Влезте в един свят на емоции, открития и привилегии само за:

Черна карта Роззи Травел
Сребърна карта Роззи Травел
25лв. годишно
99лв. годишно

Привилегиите, които ви дава членството
Черна Роззи
Сребърна Роззи
Златна Роззи
Печелите от всяка покупка на пакет по нашата схема за лоялни клиенти, като по вашата сметка автоматично постъпва съответната сума при извършване на покупката(*)
2%
4%
очаквайте скоро
Онлайн резервации и телефонна връзка с нашия екип. Винаги посочвайте вашия клубен номер и ние ще се погрижим за вас. Вие ще получите нашето специално отношение
да
да


Периодично получаване на нашия нюзлетър с най-интересните предложения и оферти
да
да


Подарък за добре дошли - 2 бутилки вино от нашата колекция Клуб Роззи Травел


да


Допълнителни услуги при пътуванията: наемане на коли, изпращане на багаж, шофьорски услуги. Ние извършваме тези услуги, без да увеличаваме по никакъв начин цената на доставчика


да


(*)За някои пакети сумата, която се натрупва по сметката е фиксирана, а не е процент от цената. Конкретната сума е упомената в офертата, за която се прилага. За всички оферти, към които няма забележки, към сметката на притежателя на картата, се натрупва процентът върху сумата на пакета без стойността на транспорта.

Плащане на членството:
  • С кредитна карта
  • С наложен платеж
  • С банков превод
Клубната карта ще ви бъде доставена с куриер на посочен от вас адрес.

Условия за ползването на клубните карти:

  • Клубните карти са поименни. Всеки член може да кани гости. Резервацията се извършва от поканения, като се посочва номера на клубната карта. Съответната сума по схемата за лоялни клиенти отива по личната сметка на клубния член.
  • Клубните карти са с валидност една календарна година. Те се възобновяват чрез заплащане на членския внос.
  • Няма ограничителен период за използване на събраните суми по личните сметки по клубните карти. Единственото условие да се използват след една и повече години е клубното членство да не е прекъсвано.
  • При загубване или унищожаване на клубна карта, моля да се обадите възможно най-бързо на националния телефон 0700 300 15, за да ви бъде издадена нова, при запазване на личната ви сметка.