Екскурзии във Франция - Rozzi Travel

 
Опишете ни вашата мечта за екскурзия. Франция фигурира ли в нея? Тя може да е част от мечтите за пътуване на всеки.
Завладяваща, с богата история и в същото време толкова модерна и винаги романтична , Франция не слиза от топ десет на най-посещаваните дестинации в света. Древни катедрали и замъци, блестящи дворци, най-известните в света музеи, лазурни плажове, стари лозя и превъзходна храна.

Какво чакате още - подарете си екскурзия до някое любимо или все още непознато място - Франция винаги ще ви изненада приятно.

Независимо дали планирате първото или десетото си посещение в страната на мускетарите, възползвайте се от опита на rozzitravel.com.

Предлагаме ви една незабравима екскурзия. Франция ще ви очарова и покори.

Какво да очаквате от нашата екскурзия? Франция, видяна през емблематични градове и места. Ще обиколим Париж - и освен Айфеловата кула ще се разходим из стръмните улички на Монмартър, ще си купим сувенири от латинския квартал, ще похапнем в някое автентично ресторантче, останало извън големия туристически поток, ще се повозим на корабче по Сена.
Оставете детето във вас да се наслади максимално на Дисниленд Париж.
Дворецът на Версай ще ви смае и заплени с пищната си архитектура и градини, а също и със своята история.
Ще се срещнем в Прованса с духа на отминали епохи, ще се насладим на прекрасните му вина и вкусните южняшки ястия, ще посетим столицата на папите Авиньон, крайбрежните градчета Каси (Касис), Санари сюр Мер, Иер, Тулон и частни острови (Амбие), ще погледнем Марсилия от висините на катедралата Нотр Дам де ла Гард, ще се разходим с корабче до прочутите каланки.
Или ако предпочитате ще кацнем в Ница и ще разгледаме Лазурния бряг с неговите перли Кан, Антиб, Монако с Монте Карло, ще се полюбуваме на Средиземно море от височините на Сен Пол дьо Ванс, ще изпием чаша абсент в Антиб и ще похапнем традиционни ястия в Ница.

Резервирайте места за вашето пътуване сега!