Почивки в Мароко и Тунис - Rozzi Travel

 
Rozzitravel.com с удоволствие ще ви отведе на почивка в Тунис и Мароко - перлите на Северна Африка.

Промоция на Почивка в Тунис с полет от София с тръгване на 11.09.2021:
  • Delphino Beach 4* All Inclusive 860лв. (вместо 1224 лв)
  • Golden Tulip Taj Sultan 5* All Inclusive 920 лв. (вместо 1350 лв)
  • Iberostar Averos 4* All Inclusive 1090 лв. (вместо 1416 лв)
Промоцията е валидна до изчерпването на ограничени места.

Rozzi Travel предлага в Тунис пъстра мозайка от плажове, забележителности и преживявания в пустинята Сахара.
Тунис привлича с прекрасните си пясъчни плажове, топлото море, величествената Сахара, красивите градчета и многото исторически паметници. Цените на почивките в Тунис през сезон Лято 2021 година са изключително атрактивни. Тунис е страната на достъпния лукс и чудесните пясъчни плажове. Не трябва да се забравят и историческите паметници, 7 от които са в списъка на ЮНЕСКО за световното културно наследство.
Можете да изберете между почивка в курортите Хамамет, Сус, Монастир, Набеул и Махдия и обиколка на Тунис.
Обиколната програма включва столицата Тунис, синия град Сиди Бу Саид, красив като пощенска картичка, древния Картаген, курорта Хамамет, Дуга – най-добре запазеният римски град в Северан Африка, Кайруан – свещеният град за мюсюлманите,Тозьор, най-голямото солено езеро в страната -Шот Ел Джерид, пътувани из пустинята Сахара, Дуз, Матмата с троглодити къщи, издълбани от тунизийските бербери. В Матмата ще видите и втория декор на филма “Междузвездни войни”. курорта Сус .
Ако изберете вариантът почивка пак имате възможност да посетите забележителностите на Тунис като се запишете в допълнителните екскурзии.


Мароко очарова туристите от цял свят с лабиринтите на своите древни градове, тайнствените клисури и покритите със сняг върхове на Атласките планини, с оазисите и златните пясъци на Сахара. Ако не сте любители на груповите пътувания можем да ви предложим индивидуално пътуване.

Насладете се на една почивка в Мароко, по плажовете на Агадир – най-посещавания град в Южно Мароко, известен с красивите си заливи.

Не може да пропуснете възможността да посетите и Маракеш по време на вашата почивка в Мароко. Вълшебен град, пълен с градини, дворци, джамии и пазари.

Страната ще ви предложи многобройни изкушения и интересни за посещение места: древни руини, приказно красиви градини, колоритни пазари, където се продават традиционни произведения на берберските занаяти. Очаквайте да видите прословутите змиеукротители, площади с многобройни чайни и кафенета, където да се насладите на местната музика и вкусната храна.

Почивка в Мароко е най-доброто съчетание на история и модерни приключения.
Позволете ни да организираме едно екзотично пътуване за вас.