Екскурзии в Испания и Португалия - Rozzi Travel - Rozzi Travel

 
Роззи Травел - екскурзии в Испания и Португалия, включително и комбинирани с Мароко, екскурзии до Канарските острови (Тенерифе, Гран Канария) и Балеарските острови (Палма де Майорка), остров Мадейра.

Майските празници 2021 година на остров Тенерифе: Предлагаме ви две оферти за чартърни програми с настаняване в хотели 4* и 5*:
  • „Остров Тенерифе – екзотика между Европа и Африка“ с директен полет от София на 30.04.2021 г, 7 нощувки в хотели 4* на цени от 1598 лева на All Inclusive. Допълнителни екскурзии на български – „Обзорна обиколка на Тенерифе“, „ Оротава и Икод де лос винос“, „Лицето на Тенерифе – Санта Крус де Тенерифе и Сан Кристобал де ла Лагуна“, „Приключение на остров Ла Гомера“, „Разходка в океана - на среща с делфини и китове“, „Тайните на Тейде“, „Лоро парк“ (един от най-добрите зоопаркове в Европа – екзотични животни в естествена среда и спектакли с косатки и делфини). Възможност за избор между 5 хотела 4* според предпочитанията ви - градска среда, курорт или усамотение. Съществува и възможност за избор между полупансион, пълен пансион и ол инклузив (в някои от хотелите). Подробностите можете да видите на „Остров Тенерифе – екзотика между Европа и Африка“ .

  • „Почивка на остров Тенерифе - Великден и Майски празници“ с директен полет от София на 1.05.2021 г., 7 нощувки в хотели 4* и 5* на цени от 1463 лв на полупансион и от 1522 лв на ол инклузив. Подробностите можете да намерите на „Почивка на остров Тенерифе - Великден и Майски празници“ , а за цените се свържете с нас, защото има промоционални цени, които се променят динамично.


    Тенерифе е островът на вечната пролет, място, което е привлекателно през цялата година със средно годишни температури 23-250С. Тенерифе е най-големият от Канарските острови и е истински калейдоскоп от разнообразни пейзажи – пясъчни плажове обрамчени с палми, накацали по склоновете бананови плантации, лунния пейзаж на пустинята, главозамайващата височина на вулкана Тейде (вторият по височина вулкан в света), безбрежието на океана. Само за няколко дни можете да изживеете разходка в пустинята, пътуване в океана за среща с делфини или китове, да се пошляете из градчета, които поразително приличат на кубинските, да хапнете морски дарове и прясна риба, местно козе сирене и да си купите сувенири и подаръци – ром, пури, бижута от палмово дърво, парфюми (остров Тенерифе е безмитна зона).