Почивки в Черна Гора, Хърватия и Албания- Rozzi Travel

 
Почивки на адриатическото крайбрежие в Черна Гора, Хърватия и Албания с Роззи Травел. Предлагаме ви почивки на Будванската ривиера в Черна Гора (Монтенегро), прочута с пясъчните си плажове и с острова-курорт Свети Стефан. Котор със средновековната си крепост и заливът му, истински природен феномен. Хърватия предлага голямо разнообразие за почивка в Далмация с перлите си Дубровник и Сплит и Истрия с Опатия, Пула, Ровин, Пореч. Красиви средновековни градчета и богатството на земята - трюфели, зехтин и вино. дълга и драматична история, много забележителности и красива природа; в Албания на плажовете на Дурас (Драч) разположен на Адриатическо море точно срещу Бари/ Пулия.
Програмите ни са с чартърни и редовни програми, автобусни или със собствен транспорт. настаняването е в цялата гама от хотели от 2* до 5*.

На море в Албания с директни полети от София и без PCR тест за влизане в страната . Чартърната програма включва голям избор хотели на Адриатическото крайбрежие на Албания. Промоция за датите 23/08/2021, 30/08/2021, 6/09/2021 - децата пътуват и почиват на половин цена от стандартната.. Цените са пакетни и включват самолетни билети, трансфери, 7 нощувки на All Inclusive, застраховка за пътуване в чужбина и застраховка отмяна на пътуването. Промоцията е валидна до изчерпване на промоционалните места и се отнася до хотелите:
Fafa Premium Resort 4*с много висок рейтинг. Промоционалните цени са 1069 лв./човек на ол инклузив и 423 лв. на дете.
Leonardo 3* (официалната му категоризация е 4*, но според нас е с 3*). Промоционалните цени са 1067 лв. на човек на ол инклузив и 399 лв. на дете.