СКИ

 

На ски в Сер Шевалие, Франция (Serre Chevalier) 2019/20

 
Програма
Хотели
Собствен транспорт Пътуване със Собствен транспорт
8 дни / 7 нощувки
Сер Шевалие
 
Цена от:
7 нощувки с включен ски пас
 
Очаквайте скоро нашите нови предложения за зимен сезон 2019-2020

Икономична почивка в Сер Шевалие
Оферта с пакетни цени включващи 7 нощувки в избрания хотел и 6 дневен ски пас.

Сер Шевалие се намира във Високите Алпи ( Hautes Alpes) , само на около 30 км от италианската граница.Състои се от Бриансон (Briancon), който е включен в списък на ЮНЕСКО за световното наследство и три села (Saint-Chaffrey/Chantemerle, Villeneuve/La Salle les Alpes, le Monêtier les Bains ). Неговите 250 км писти го правят най-големата автономна ски зона във Франция. Пистите са многобройни и за всеки един вкус . Има опции и за по- екстремните ни гости - каране извън пистите. Това придава на курорта много спортен имидж. Много важно е да се отбележи, че след всеки нов сняг пистите се оставят необработени, за да може да се кара като извън писти, но без риск. В сърцето на зоната се намира частта,отредена и за сноубордистите. Там са изградени сноупарк и бордъркрос, които се допълват от приятно мястенце за срещи и кратък релакс - « coolzone » с барбекю и музика.
Извън сноуборда и ските, Сер Шевалие предлага голям уелнес център Гран Бен (Grands Bains), разположен на 4500 м2. Минерална вода с температура 44 С пълни вътрешните и външните басейни. В Сер Шевалие има ледена пързалка и писта за пързаляне с шейни. Можете да се разхождате със снегоходки или да се насладите на возене на шейна с кучешки впряг.
В Сер Шевалие може да се комбинира както спортна, така и културна почивка с обогатяване на знанията. Тук можете да разгледате слънчеви часовници, църкви и параклиси , Музея на църковното изкуство (Musée d'Art sacré), част от културното наследство. Не трябва да се пропуска и концепцията „ Културен сняг ”( "Neige de Culture"), която обединява в едно всички анимации и забавления, свързани с историята, красотата на планината и нейните тайни, изкуството и природата, хората и техните традиции.
Курортът е много подходящ и за семейна почивка. Той носи етикета „Famille plus”. В него са създадени всички условия семействата да се забавляват заедно или поотделно. Има анимация за всички възрасти и специални цени , които намаляват бюджета, което едно семейство трябва да задели за ски ваканцията си.

Информация за курорта в цифри:
Надморска височина В метри
На най-високата точка 2800
На най-ниската точка 1200
На местоположението на курорта 1400
Денивелация 1600

Писти Брой Дължина
Зелени 24 57 км
Сини 28 81 км
Червени 37 80 км
Черни 12 32 км
  • Общ брой лифтове: 60

Можете да видите настаняването на бутон "Хотели"