На ски в Les Sybelles

 

На ски в Ле Сибел (Les Sybelles) - икономичен вариант

 
Програма
Хотели
Собствен транспорт Пътуване със Собствен транспорт
8 дни / 7 нощувки
София-Les Sybelles-София
 
Цена от:
7 нощувки с включен ски пас
250 €
 
Резервирай дата:
23.03.2024 - 30.03.2024   
 

Оферта с пакетни цени включващи 7 нощувки в избрания хотел и 6 дневен ски пас

Ски зоната Ле Сибел (Les Sybelles) е четвъртата по големина ски зона във Франция с дължина на пистите над 310 км. Те достигат до 2620 м. надморска височина. Пистите са подходящи както за начинаещи, така и за експерти. Типичната писта за Сибел е широка, със средна трудност и изцяло разположена над линията на гората. Разбира се, поради голямата си площ ски зоната има и много изключения, които съставляват нейното разнообразие, като писти в гората. Не трябва да се подценяват черните писти, които са пръснати из цялата ски зона. Има и невероятни възможности за free ride. За сноубордистите има сноу парк с 4 линии за спускане, боард крос. Извън ските и сноуборда има спускане с шейни включително snake gliss, което едно преживяване изпълнено с много адреналин.
Дестинацията е от по-слабо познатите на българския пазар. Ски зоната Ле Сибел обединява 6 курорта : Le Corbier / La Toussuire/ Les Bottieres/ St. Jean d `Arves/ St Sorlin d`Arves/ St Colomban des Villards. Всеки от тези курорти има своите специфични черти, но това, което ги обединява е стремежът да се избегне презастрояване. Благодарение на това няма струпване по пистите и на многобройните лифтове. Освен това всеки курорт има своята различна физиономия - в La Toussuire тротоарът на главната улица е с ширина над 15 метра и се обработва от рак-трак, като естествено продължение на една от пистите. Saint Sorlin d'Arves e запазил атмосферата на алпийските селца. Хотелите са построени в стила на алпийските шалета. Съвсем различен е курортът Le Corbier, в който сградите са модернии. Те са разположени в близост до пистите, а от прозорците им се разкрива чудесна гледка към околните величествени върхове.
В бутона „Хотели“ може да видите нашите предложения за настаняване в апарт хотели в Saint Sorlin d` Arves (Сен Сорлен д' Арв), La Toussuire (Ла Тусюир) и Le Corbier (Льо Корбие).

Информация за ски зоната „Les Sybelles“: обща дължина на свързаните писти - 310 км
Най-висока точка 2620
Най-ниска точка 1100
Общ брой писти 124*
Общ брой лифтове 71

Бележка:
  • 25 зелени писти, 56 сини писти, 34 червени писти, 9 черни писти

  • Посочената цена е най-ниската за сезона.

Можете да видите настаняването на бутон "Хотели"

И още полезни връзки:
Още оферти от Рози Травел