Почивки в България

 


Роззи Травел предлага почивки в България – на море, на планина и на много други красиви места

Изберете за кратък или по-дълъг отдих Северното Черноморие – Албена, Балчик, Кранево, района на нос Калиакра, Златни Пясъци, Св.Св. Константин и Елена, Слънчев ден, Варна, Бяла. Или Южното Черноморие от Обзор до Синеморец, без да се забравят Св. Влас, Слънчев бряг, Несебър, Равда, Дюните, Елените, Поморие, Лозенец, Созопол, Каваците Приморско, Китен, Царевео.
Предлагаме ви да преоткриете старите традиции, тишината и спокойствието на манастирите, да се разходите из Балкана и да напълните душа и очи в Трявна, Боженци, Троян, Априлци.
Средна Гора щедро предлага минералните си води – Панагюрище, Стрелча, Старосел, Хисаря, Павел баня, Старозагорски минерални бани.
Родопите са прекрасни през всички сезони – Ивайловград, Златоград, Смолян, Пампорово, Девин, Велинград . A Пирин и Рила са магнит не само за любителите на зимните спортове, но и за тези, които обичат планината. Отдайте се на почивка в Банско, Баня и Разлог. Опитайте вината на Мелник. Няма как да забравим и Боровец.
Не можем да изброим всички прекрасни места, както и не можем да ви покажем на сайта ни всички хотели. Ако се чудите къде да отидете, свържете се с нас и ние ще ви помогнем в избора и ще ви направим предложения, които да отговарят на вашите предпочитания. Ако вече изборът ви е готов, свържете се с нас, за да ви представим нашите предложения. Ние сме радостни и доволни, когато клиентите ни са доволни и щастливи и се превърнат в наши приятели.