Виненият фестивал във Верона Hostaria - езерото Гарда- самолетна програма със закуски и вечери + дегустации на вино

 

Виненият фестивал във Верона Hostaria - езерото Гарда- самолетна програма със закуски и вечери + дегустации на вино

 
Програма
Самолет Пътуване със Самолет
6 дни / 5 нощувки
 
Цена от:
742 €
 
Ранни записвания : до 30.07.2019 или до изчерпване на промоционалните места.

Предлагаме ви различен поглед върху езерото Гарда – екскурзия с посещение на Винения фестивал Hostaria с включени 5 закуски и 5 вечери, както и пешеходна обиколка на Верона. Подарете на себе си и близките си няколко дена в магичната Италия и усетете празника на виното с винения фестивал „Hostaria“, където може да дегустирате традиционни за района места.

Акценти по програмата:

 • посещение на Винения фестивал с включени 10 ваучера за дегустация
 • целодневна екскурзия на винарския район Franciacorta с местен екскурзовод и дегустация
 • 5 нощувки със закуски и вечери
 • удобни полетни разписания


Дата : 09.10.2019

Програма

1 Ден ( 09.10.2019)
Директен полет от летище София до Милано- летище Бергамо. Трансфер до хотел 3*. Вечеря. Нощувка

2 Ден (10.10.2019)
Закуска. Свободен ден. Вечеря. Нощувка

3 Ден (11.10.2019)
Закуска. Двучасова пешеходна обиколка на Верона със местен екскурзовод с превод на български език и трансфер до посещение на фестивала на виното „Hostaria“.Вход на фестивала, включващ 10 ваучера за дегустация на вино ( включени в цената). Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

4 ден (12.10.2019)
Закуска. Трансфер до езерото „Iseo“ и „Franciacorta“ – винен регион с местен екскурзовод с превод на български език. Дегустация на вино със следобедна закуска. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка

5 ден ( 13.10.2019)
Закуска. Свободен ден. Вечеря. Нощувка.

6 ден ( 14.10.2019)
Закуска. Трансфер от хотела до летище Бергамо. Директен полет от Милано до София.

Цена- 742 евро на човек в двойна стая- Цената е за ранни записвания до 30.07.2019 или до изчерпване на промоционалните места.


Обменен курс- 1 евро= 1.95583 лв

Цената включва:

 • самолетен билет с включени летищни такси София-Милано-София на авиокомпания „Wizz Air“ с включен голям кабинен багаж с размери 55х40х20 и ръчен багаж 40х30х20, запазени места и приоритетно качване.

 • трансфер летище-хотел-летище

 • 5 нощувки в 3* хотел в района на езерото Гарда/ Верона

 • 5 закуски

 • 5 вечери с тристепенно меню

 • напитка за „Добре дошли“

 • целодневен ескорт за фестивала на виното „Hostaria Verona 2019“

 • 2 часов тур с екскурзовод на Верона

 • Вход на фестивала на фестивала на виното „Hostaria Verona 2019“ с включени 10 ваучера за дегустация на вино

 • Водач-преводач от България за целия престой

 • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро

Цената не включва:

 • градска такса

 • туристическа такса

 • всичко, неупоменато в „Цената включва“

 • Доплащане за единично настаняване- 98 евро на човек


ЗАБЕЛЕЖКА:
• Туроператорът си запазва правото да прави промени в програмата – поредност на екскурзиите и полетни времена

 • Минимален брой участници за осъществяване на програмата – 25 туриста. В случай, че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията, спазвайки условията на чл. 89 ал. 7 т. 1 от ЗТ.

Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

Условия за записване:

Депозит 50% от стойността на пакета

Доплащане 30 дни преди датата на отпътуване


Необходими документи:

Лична карта

За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от единия или двамата родители!

Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации.

Туроператорът има възможност, по искане на Потребителя да му предложи възможността за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване".
Туроператор Роззи Травел е със сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ по смисъла на чл. 42 от Закона за туризма със застрахователна полица № 03700100001979 от 29.04.2019 при „Застрахователно Дружество Евроинс“ АД със седалище гр. София, бул. „Христофор Колумб“ 43.

Условия за прекратяване на договор

ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.

Когато ПЪТУВАЩИЯТ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора (чл.89 ал.2 от ЗТ).

ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.

При прекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.

ПЪТУВАЩИЯТ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора (чл.89 ал.8 от ЗТ).

ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.