На ски в Пасо дел Тонале, Италия

 

На ски в Пасо дел Тонале, Италия

 
Програма
Собствен транспорт Пътуване със Собствен транспорт
8 дни / 7 нощувки
 
Цена от:
 
Очакваме вашите запитвания за сезон 2020-2021 г. Предлагаме настаняване във всички видове хотели със закуски, закуски и вечери и без храна. Можем да организираме и пътуването ви до курорта със самолет до Милано и трансфер.

Пасо дел Тонале (1,883 м. н.в.) е един от деветте курорта в рамките на ски зоната Адамело ски. Едноименният проход разделя ледниците от групата Presanella от върховете на групата Ortles и свързва Трентино с Ломбардия.

В подножието на глетчера Presena (3000м н.в.), ваканционното селище на Пасо дел Тонале предлага възможност за каране на ски почти през цялата година. Ски зоната включва 100 километра писти от Ponte di Legno, Vallecamonica и Temù с модерни съоръжения за отдих.

Разполжен на границата между Ломбардия и Трентино Алто Адидже, и заобиколен от планинските групи Адамело-Презанела, Oртлес-Чеведале и Брента, Пасо Тонале е естествен открит амфитеатър, от който се разкрива панорамна гледка до най-високите върхове с височина 3100 м.

Това е зимен курорт, който с ледника на Presena дава гаранция за сняг и дълъг и приятен сезон. Тонале – курорт със слънчево изложение, е идеалното място, където човекда се учи да кара ски, със специално създадени склонове за начинаещи. За напредналите са легендарната писта "BLACK" в Paradiso, с дължина 3 км и денивелация от 710 м, както и дългата и панорамна пистата "Alpino" с 4500 метра на склонове и разлика от 725 м височина. Не пропускайте и Presena-Tonale-Pontedilegno: 11 километрова писта с денивелация от 1740 метра.

Ски съоръжения
3 гондоли
17 седалкови лифта
7 ски влека
Ски писти
Над 100 км писти, от които:
5 черни
23 червени
12 сини
3 крос-кънтри писти
3 зони за фрирайд
сноупарк


И още полезни връзки:
Още оферти от Рози Травел