На ски в Алпите

 
1
7 нощувки

205 €
Собствен Транспорт 8 дни / 7 нощ.
23.12.2017 г.
7 нощувки с включен ски пас

215 €
Собствен Транспорт 8 дни / 7 нощ.
16.12.2017 г.
1