Нова Година 2015 в Гърция | Нова Година в Солун с автобус

 

Нова Година - Солун - Платамонас Метеора

 
Програма
Автобус Пътуване с Автобус
3 дни / 2 нощувки
 
Цена от:
NY
145 €
 

 

Нова Година в

 

Солун  _  Платамонас _ Метеора

 

 

1 ДЕН 30/12/2014: Отпътуване от София- Стадион Васил Левски в 7:00 часа по маршрут: Кулата – Солун - Платамонас. Пристигане  ранния следобяд в Солун. Свободно време за разходка и шопинг. Късния следобяд отпътуване за курорта Платамонас /105 км. южно от Солун/. Настаняване в хотел OLYMPUS THEA 4*. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

 

2 ДЕН 31/12/14: Закуска. *По желание еднодневна екскурзия до феномена Метеорите - прочутите скални манастири, считани за Осмото  чудо на света. Разглеждане на два манастира. Свободно време в Каламбака за обяд. Обратно връщане в Платамонас, като по пътя се спира в долината Темпи за разглеждане на параклиса „Св.Параскева” и  извора на Афродита. ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ.    Нощувка. 

3 ДЕН 01/01/15: Закуска. От 11:30 БРЪНЧ – с узо и мезета. Отпътуване за България към 12:30 ч. Пристигане в София вечерта.  

 
                                                                                                           

Цена на човек, за пакет, в евро и равностойност в лева

   Редовна цена

На чoвек в двойна стая - *MV

145 / 284.00 лв.

На чoвек в двойна стая - *SV

149 / 292.00 лв.

Трети възрастен в двойна стая

129 / 253.00 лв.

Единична стая

185 / 363.00 лв.

1-во дете от 0-11.99 г. с двама възрастни в стая

65 / 127.00 лв.

2-ро дете от 0-11.99 г. с двама възрастни в стая

99 / 194.00 лв.

*MV = Mountain View;    *SV = Sea View

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

  Транспорт с комфортен автобус;

 2 нощувки със закуски и вечери в хотел Olympus Thea 4* - www.olympusthea.com – Платамонас;

ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ – с включени: наливни вино, бира, безалкохолни напитки и вода – БЕЗЛИМИТНИ !!!

БРЪНЧ на 01/01/13  - узо с мезе;

  Посещение на Солун;

Медицинска застраховка с асистанс и покритие 5000 евро / за лица под 5 г.над 65 г. – има доплащане /;

 Входни и пътни такси;  

 Водач през цялото пътуване;

 

 

Цената не включва:

Екскурзия до Метеора с посещение на 2 манастира – 15 евро –възрастен и 10 евро деца до 12 год.;

Входни такси за 2-та манастира на Метеора -  6 € на турист / заплащат се на място /;

Обяд в Каламбака – 8 € / заплаща се на място и е по желание /;

За допълнителните мероприятия – записването и плащането става само на място. Екскурзията до Метеора ще се проведе при минимум 20 туриста  !!!

 

 

 

Забележки:

  • Внасянето на храна и напитки в ресторанта по време на Празничната Новогодишна Вечеря / и не само / е абсолютно забранено.
  • За туристите желаещи да пътуват със собствен транспорт се приспадат 65.00 лв. от пакетната цена. Те не ползват и застраховка. Стаите за ползване с коли са ограничени.

 

МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:  40 човека

СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 5 дни преди датата на отпътуване.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + копие.  За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: депозит – 30% от пакетната цена; доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване.

ТУРОПЕРАТОРЪТ” е сключил застраховка “Отговорност на Туроператор” с ЗД Евроинс АД, гр. София, Застрахователна полица  № 03700100000295. Лица до 5 год. и над 64 год. имат доплащане за мед. застраховка за целия престой в размер на 3.00 лв.

ЦЕНИТЕ СА В ЕВРО И ЛЕВА ПРИ КУРС 1.96 лв. / 1 евро. При промяна на курса, сумата се прекалкулира, независимо от това кога е направена резервацията.

 

Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни / забравени / документи или други независещи от туроператора причини !

ЗАБЕЛЕЖКА: Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. Фирмата си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.

Информация относно самото пътуване: Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по време на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани / при необходимост се спира при първа възможност, но слизат само нуждаещите се /. Спирането на супермаркети не влизат в програмите на Туроператора / освен ако не е пътуване с цел пазаруване /.

 

ДАТА: 30 ДЕКЕМВРИ;