Почивки в Португалия

 
1
Ранни записвания

1080 лв.
Самолет 8 дни / 7 нощ.
22.05.2018 г.
Ранни записвания

1299 лв.
Самолет 8 дни / 7 нощ.
26.03.2018 г.
Ранни записвания

1345 лв.
Самолет 8 дни / 7 нощ.
21.05.2018 г.
1
Rozzitravel.com ви предлага една интересна почивка в Португалия. Ако харесвате екзотична архитектура и замъци, обичате да похапвате пресни морски дарове с охладено вино, да се излежавате на плажа до залез слънце, значи сте попаднали на точното място.

Насладете се на една вълнуваща почивка в Португалия –излежавайте се върху пясъчните плажове, участвайте във вълнуващи водни спортове или се потопете в завладяващия свят на културното наследство на страната. Разходете си из модерните музеи, опитайте местната кухня и напитки, послушайте фадо.

Докато сте на почивка в Португалия, няма да скучаете и за миг. Опознайте отблизо остров Мадейра. Ще откриете традиционна португалска атмосфера и модерни забавления.

Разходете се по улиците на столицата – Лисабон, с калдъръмените улички, древни руини и куполите на катедралите, повозете се на емблематичните трамваи.

Почивка в Португалия е идеалното бягство от ежедневието. Ще попаднете в ярка, спокойна, с грандиозни гледки страна, в която времето е топло през цялата година.
Позвънете ни за резервация.